PRIVATE DINING

Speciale gelegenheden

Wij kennen veel momenten in het leven die gevierd mogen worden. Om deze speciale gelegenheden memorabel te maken kunt u ervoor kiezen om op zoek te gaan naar een passende locatie.

Lin Fa is bij uitstek geschikt voor het organiseren van intieme gelegenheden en evenementen. De twee heel elegante evenementenruimtes, prachtig decor, volle huiswijnen en met een capaciteit tot 72 personen kan Lin Fa zomaar de perfecte plek zijn voor uw verjaardag, jubileum, samenkomst of bijeenkomst. Deze zijn beschikbaar op drie prijsniveaus: met À la carte, Lin Fa buffet en zelfs met onbeperkt drank invulling.

Van een intiem samenzijn tot een grootse bijeenkomst, de mogelijkheden zijn eindeloos.

Neem vandaag nog contact met ons op om uw menu-opties te bespreken.

VERJAARDAG

Wie jarig is, wil dat graag vieren! Als u op zoek bent naar een sfeervolle en klassieke locatie om uw verjaardag te vieren, dan is er bij Lin Fa genoeg ruimte. Een intieme setting of een feestelijke borrel in een van onze grote karakteristieke zalen. Wij denken graag met u mee om er een onvergetelijke verjaardag van te maken.

Een ambience lamp is afgebeeld. Klassieke en gezellige sfeer voor bij de private-dining! Heerlijke gerechten. Mooie setting.

JUBILEUM

Een jubileum is bij uitstek een goede reden om een private-dining te organiseren. Wij snappen dat u even stil wilt staan bij belangrijke mijlpalen. Viert uw onderneming haar 20-jarig jubileum, dan is het ook een goed moment om uw zakelijke ambities met uw medewerkers en betrokkenen te delen. Een intieme locatie met een centrale ligging.

ZALEN

大 DÀZAAL

12 – 38 personen

✨ Perfect voor groot feest en persoonlijke bijeenkomsten; drie lange tafels tot 16 personen mogelijk.

小 XIǍO-ZAAL

6 – 35 personen

✨ Een sfeervolle zaal; persoonlijke eilanden van tafels tot vijf personen mogelijk. Ook vier lange tafels tot negen personen mogelijk.

GALERIJ

EEN PLAATS OM ELKAAR TE ONTMOETEN

Met 116 hectare aan groene oase is De Bilt een bijzondere plek. En sinds 2005 geniet je hier van het Lin Fa klassiekers buffet, bijzondere gerechten in à la carte, een speciaal arrangement of een plaatsje aan het raam met een glaasje Chinese zoete witte wijn.

Proef de klassieke basis recepten met techniek.

Klassieke en moderne smaak combinaties.

Met al meer dan 15 jaar ervaring ondersteunt Lin Fa.

✉️

NEEM CONTACT OP

Inquiry